Steven Raichlen

Steven Raichlen wordt in de Verenigde Staten gezien als dé autoriteit op het gebied van barbecueën en buitenkoken. Steven presenteert zijn eigen televisie programma’s waarin hij barbecue tips, -technieken en smaken deelt met zijn miljoenen kijkers in Amerika. Zijn hit-show is vanaf 2011 ook te zien in een aantal Europese landen, waaronder Duitsland.

Met vijf James Beard Foundation awards achter zijn naam heeft de schrijver van de best-seller “Culinair Barbecueën” zojuist zijn laatste boek afgerond, getiteld: “Planet Barbecue”. In dit nieuwe boek reist Steven de wereld rond en volgt het barbecue spoor waarop hij nieuwe- én eeuwenoude technieken, gereedschappen en smaken ontdekt die de mensen over de hele wereld gebruiken. Vanaf 2011 zal ook dit boek vertaald en uitgebracht zijn in het Nederlands en vele andere talen!

Steven Raichlen’s eigen merk barbecue gereedschappen, accessoires en kruiden is van een zeer hoge kwaliteit en prachtig design. Zijn producten zullen zeker een onmisbare aanvulling zijn in de keuken van zowel de huis-en-tuin barbecueër als de professionele kok!