Culinair Barbecueen Boek (nederlands)

€14,95 Add to cart

- nieuwste druk: april 2015 - meer dan 750 fullcolourfoto's - meer dan 50 technieken - meer dan 100 recepten - talloze handige tips voor zowel de gevorderde als de beginnende barbecuer 295 pagina's

Product Information

Bestel Culinair Barbecueen Boek per stuk @ €14.95

Dit is zonder twijfel het allerbeste barbecueboek ooit geschreven…! Op de voet gevolgd door “Planet BBQ”, ook geschreven door barbecue-god Steven Raichlen! Nu zéér aantrekkelijk geprijsd!

Van spiesjes van kip en lamsgehakt en het perfect grillen van worstjes tot aan hele kippen, lammeren en varkens, het komt allemaal in dit boek Culinair barbecueën voorbij. Dus ook de bekende kip op het blikje bier en de Italiaanse klassieker pollo al mattone (kip onder een baksteen) worden in woord en beeld uitgebreid uitgelegd. O.a. grote stukken vlees die je moet blijven bedruipen komen voorbij. Maar ook vlees in z’n geheel, alleen de filets, in pakketjes van bladeren en het roken ervan worden besproken. Als je dit boek helemaal doorgenomen hebt zal je waarschijnlijk nooit meer voor verrassingen komen te staan.